Уважаеми абонати,
Приятели,

Добра е новината за Вас.

Информираме Ви, че продължаваме да издаваме нашите четири списания и се грижим те да стигнат до Вас. Но всички разбираме, че ситуацията в страната не позволява тяхната своевременна и гарантирана доставка до всеки абонат.
Затова създадохме този сайт. Сайтът Ви предлага пълното съдържание на третия и на следващите броеве на списанията.

И нещо важно:
Поради затруднената комуникация не сме в състояние да осигурим разрешен персонален достъп на всеки от Вас до абонираното списание. Решението ни е:
Достъпът до съдържанието на всичките ни списания,включено в този сайт, ще бъде свободен и безплатен за всички абонати, за всеки от Вас. Разбира се, нашият ангажимент да Ви доставим третия брой на списанията ще бъде изпълнен. Ще го направим в по-доброто време, което идва-вярваме в това. Ще следим ситуацията и ще търсим решения за издаване, доставка и евентуален On-Line достъп и до следващите броеве на списанията.

Достъпът до включеното в сайта съдържание на списанията е свободен и безплатен и за всички любознателни хора. Знаем, че мнозинството от тези хора са наши добри партньори и приятели-ползватели на книгите ни, участници в учебните ни семинари. Вярваме, че авторите на публикациите в списанията-чудесни специалисти, не биха се възпротивили на решението ни: ситуацията е извънредна, а знанието има смисъл само ако стига до хората.

И нека безплатният достъп е нашият общ подарък за всички Вас.

И едно напомняне:
Съдържанието на всички наши списания и книги е включено в компютърните ни информационни продукти ЕПИ
. Но продуктите ЕПИ предлагат много повече: цялостно систематизирано знание в тематичния обхват на всяко от списанията. Абонаментът за компютърните информационни продукти ЕПИ е по всяко време.

Кризата е всеобхватна. Предизвикателството е да оцелеем,да продължим.Но кризата ражда нови идеи,отваря нови врати. Поуката за нас е: да влезем в дигиталния свят.

Ще го направим заедно.
Моля въведете е-мейл адреса на Вашият профил. На него ще Ви изпратим код за смяна на паролата. След като получите кодът за смяна на паролата, ще можете да изберете нова парола за Вашия профил.